Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.04.2011, 13:05   #1544
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Nie to że jestem takim zwolennikiem smartfonów. Ja też nie mam i.. no, może nie powiem, że mieć nie będę, ale wcale nie jest to takie pewne. Fakt, że od jakiegoś czasu rozglądam się za czymś nowym, ale ponieważ jakiejś sensowniejszej pracy (aplikacje biurowe, terminarz) i tak sobie na czymś takim nie wyobrażam, w wymaganiach pozostaje komunikator z pełną fizyczną klawiaturą i dobra przeglądarka internetowa. Tryliard aplikacji nie jest mi do życia potrzebny, więc na dobrą sprawę, może to być zwykły telefon typu Samsung Chat (http://allegro.pl/samsung-chat-s3350...550608426.html) (który swoją drogą już bym sobie sprawił, gdyby nie dość niepochlebne testy - dotyczące głównie właśnie wygody klawiatury i praktyczności przeglądarki).

A netbook.. Przydałbym się, ale że obecnie mam w domu komputer stacjonary i.. 3 (!) notebooki, to może na razie wystarczy (w porywach był jeszcze jeden). Najpierw muszę zrobić z tym porządek

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post