Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.04.2011, 15:47   #92
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez s_tuden_t Podgląd Wiadomości
ja to widzę inaczej...
całe łóżko dla mnie, oglądam w TV to co chcę, gacie rzucam na środek sypialni i nikt nie marudzi!
niestety nic co dobre nie trwa wiecznie - jutro odbieram dziewczyny ze szpitala
Nie możemy się doczekać raportów, jak to teraz będziesz miał całą noc dla córki, jeśli akurat stwierdzi, że dzień jest najlepszym czasem na sen i regenerację sił, bo Tatuś w pracy, a więc i tak nie ma kogo zaczepiać

Gratulacje!

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post