Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.04.2011, 21:57   #8
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X
Ma racje ;-). Gdy byl to rzetelny temat o dobrym tablecie bylo OK. Teraz to hejterskie bicie piany...
Cytat:
Napisany przez yahol
Od pewnego czasu, mam wrażenie, ze dużo lepiej by było, gdyby ten topic, całkiem spory, zresztą, trafił tam gdzie jego miejsce - to znaczy do śmietnika.
Skończyły się argumenty więc trzeba zacząć pisać o zamknięciu tematu, jakie to typowe...
Co do nazewnictwa to proszę mi udowodnić, że jestem hejterem - wyszczególnić posty w których piszę bzdury/nie prawdę.

Cytat:
Napisany przez M@X
Apple nie wymyslil takiego wygladu (a raczej jego zarysu), ale go opatentowal. A to wystarczy do pozwu...
Cytat:
Autorom akurat sluzy. Ja jestem za prawem patentowym. Zaden wynalazca nie bedzie przeciez pracowal za darmo...
Patentowanie NIE SWOICH i do tego banalnych rzeczy jest ZŁE i nikomu nie służy.

Co do wojny Apple vs Samsung to niezbyt przemyślane było skarżenie firmy która w dużej części odpowiada za podzespoły.

Apple jak na razie nie zrobił niczego swojego, procesor w srajfonie nie ich(Samsung?), wyświetlacz nie ich(LG), szkło na wyświetlacz nie ich(Gorilla Glass), układy do WiFi i innych nie ich...
Gdyby nie inne firmy i ich produkty Apple by nie istniało na rynku smartfonów/tabletów

Z innej beczki, ciekawe dlaczego takie opóźnienie ma Srajfon v5 - czyżby nie było pomysłu na nowego smartfona?