Banana,
ja chcę tylko państwa wolnego od muzułmanów, w szczególności radykałów. Tak, obawiam się ich. Sami sobie zapracowali na to.
Ja tam zachodu nie nienawidzę, po prostu wystrzegajmy się tych błędów, które tam popełniono.
No ale my się musimy pchać we wszystko po kolei, nieważne są obserwacje nauczek innych,
Polak to taki gad, że jak sam nie doświadczy to problemu nie widzi, a potem jak problem już jest to udaje, że go nie ma.
Cytat:
Zakonnica, która biła upośledzoną pensjonariuszkę, usłyszała wyrok
Studzieniczna. Zakonnica została nagrana przez turystę. Biła i szarpała niepełnosprawną dziewczynkę. Dziś usłyszała wyrok.
Augustowski sąd rejonowy na roczny okres próby warunkowo umorzył postępowanie karne wobec 67-letniej zakonnicy, oskarżonej o naruszenie nietykalności cielesnej 20-letniej dziś Pauliny.
Sprawa była prowadzona z wyłączeniem jawności, jednak sąd podał kilka motywów takiego rozstrzygnięcia.
- Sąd uznał, że nie było wątpliwości, że oskarżona uderzyła pensjonariuszkę ze Studzienicznej ręką po głowie i ciągała ją za włosy. Sąd wziął jednak po uwagę wiele okoliczności, które zmniejszyły stopień winy oskarżonej zakonnicy - powiedział sędzia Marcin Walczuk, rzecznik prasowy Sądu Okręgowego w Suwałkach.
|
Klikers:
http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/...ON99/661647898
A to pingwin niedobry...