Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.04.2011, 22:35   #12503
Patrix
Pingwin specjalista.

Data rejestracji: 22.06.2002
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez Banana Coctail Podgląd Wiadomości
Najpierw My "zapraszamy" lub nie, godząc się na pobyt, ale zostawiamy takich ludzi bez przygotowania do życia w naszej kulturze
Proponuję na wstępie zakaz noszenia burek, chyba, że chcesz aby np. w dowodzie RP było takie przykładowe zdjęcie.
Gdyby w razie czego to było sprzeczne z wiarą tej osoby,
znaczy się ten kraj jest tak samo sprzeczny, co daje wynik wilczego biletu, problem z głowy, jeden potencjalny radykał mniej.

Co do ew. pomysłów religii w szkole i krzyży
- mi krzyż w sali nie przeszkadza, tak samo nie przeszkadza jego brak,
religia w salce katechetycznej poza szkołą też by mi nie przeszkadzała.
To tak nawiasem napisałem, jakie jest moje nastawienie.

Cytat:
- zwróć uwagę na znaczną atomizację społeczności tak wspieraną przez system. Człowiekowi o pustym żołądku i pojęcia o warunkach bytu dziwne pomysły się pojawiają.
Właśnie, aż się dziwię - biedni są biedniejsi, a bogaci bogatsi, cóż komu za to dziękować... (?)

Cytat:
(...) ale opcje popierane przez Ciebie
W tym momencie sam nie wiem co miałbym popierać,
więc prosiłbym o nieszufladkowanie mnie w swoich domysłach.

Cytat:
Nawiasem - jeżeli Twoje pojęcie o dobru/złu jest słuszne wg Ciebie, z jakiej racji ma być uznane przez innych?
Byłbym tu ostrożny, świadomość społeczna objawia się nerwicą u tych, co mają coś na sumieniu.
Gdyby oddzielić osoby obojętne od tych świadomych i przeprowadzić sondaż właśnie u tych drugich,
wynik prawdopodobnie byłby odpowiedzią na Twoje pytanie.

Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Znaczy się mamy do Europy wpuścić 3 świat, aby ją rozwalił, wtedy będzie lepiej. Komu?
Wtedy będzie Dar-es-Salaam.

Ostatnio zmieniany przez Patrix : 28.04.2011 o godz. 22:38
Patrix jest offline   Odpowiedz cytując ten post