Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.04.2011, 16:30   #126
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Zasadniczo to Cię tylko straszą. Ja tam spałem smacznie i nic mnie nie budziło. No może czasem żona, jak była już zmęczona. A problemy z córą zaczynają się dopiero teraz (14 lat), więc masz jeszcze chwilę czasu. Co do bycia korkiem - to primo nie było tak źle, secundo miało to swoje zalety: wszystkie babcie, teściowe itp itp dostały inny obiekt zainteresowań, to i luz miałem większy.

Straszyć to my, ale nie nas.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post