Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.04.2011, 17:40   #841
Drakson
Nowy na forum

Data rejestracji: 29.04.2011
Drakson w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Dziękuje panowie za odpowiedź ( hehe Berion dobre, jakbyś się nie znał to, bym nie oczekiwał pomocy od ciebie).

Jeśli mógłbym się jeszcze dowiedzieć, jaką wersję zainstalować, gdyż pobrałem paczkę "ESR beta r9b", a w niej są następujące pliki:

-ESR beta r9b dvdv direct off.elf
-ESR beta r9b dvdv direct.elf
-ESR beta r9b mcard.elf
-ESR_GUI_test2.elf (domyślam się, że ten plik muszę wrzucić na pena)

Zaznaczam, że potrzebuje tylko ESR Gui, który pozwoli uruchomić wyżej opisane przeze mnie opcje (jestem ciemny, jeśli chodzi o wgrywanie czegokolwiek na kartę pamięci dzięki FMCB, liczę na zrozumienie).

Co do FMCB CFG to, muszę przyznać, ale posiadam takową opcję. Muszę się zgodzić z tym, że niestety sporo miejsca zajmuje, ale jak już jest to, niech będzie.

Zaś jeśli chodzi o płyty to, nie szkoda. Verbatim DVD-R po 1 zł są więc to, żaden pieniądz

SMBA, czyli wystarczy, że zastosuję się do twoich rad, a ESR Gui będzie uruchamiany z poziomu pendrive'a. Nie będzie zainstalowany na karcie, dobrze rozumiem? Bo mi zależy na tym właśnie, by owy ESR nie spoczywał na karcie, tylko na penie i gdy będę potrzebował ESR Gui to, najzwyczajniej w świecie podpinam pena do konsoli i się nim cieszę. Obecnie posiadam ESR r9b, który codziennie mi służy, a ESR GUI będę używał raz na jakiś czas, więc nie widzę potrzeby, by zajmował miejsce na karcie.

Ostatnio zmieniany przez Drakson : 29.04.2011 o godz. 17:42
Drakson jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online