Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.04.2011, 06:52   #139
superrrmario
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz

Data rejestracji: 26.06.2004
superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez mystery Podgląd Wiadomości
Śmieszna historia,otóż w czasie świątecznej wizyty mój wnusio (3 klasa podstawówki) oświadczył że lubi mnie bo jestem takim PRAWDZIWYM dziadkiem.Zapytałem go dlaczego tak uważa,odrzekł "Bo taki prawdziwy dziadek to ma brodę".A ja właśnie mam,co prawda krótką,siwą i szczeciniastą ale wystarczającą aby być dziadkiem.
Zacznij już o tym myśleć
Brodę noszę prawie 30 lat