Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.05.2011, 21:42   #4105
Patrix
Pingwin specjalista.

Data rejestracji: 22.06.2002
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez Zetoxa Podgląd Wiadomości
jak to co, twój filter
Ja tam dużo rzeczy filtruję, nie pamiętam

Cytat:
Napisany przez zene_k Podgląd Wiadomości
Czy Operę trzeba instalować, czy wystarczy rozpakować plik instalacyjny.
Zauważyłem, że po rozpakowaniu tego pliku Opera normalnie działa, chyba, że pewne funkcje nie działają.
Można zainstalować np. na partycję niesystemową z opcją "dla jednego użytkownika/wspólne dla wszystkich" wtedy profil masz w katalogu Opery,
jest odpowiednie pytanie w zaawansowanych opcjach instalatora.

Albo plik operaprefs_default.ini:
Cytat:
[System]
Multi User=0 ; If enabled Opera will use Windows profiles to store individual user settings

Cytat:
Jak ustawić, żeby przy ściąganiu plików przeglądarka każdorazowo pytała o miejsce zapisania pliku. Zauważyłem, że jest tylko możliwość wybrania folderu docelowego w ustawieniach, ale nie ma opcji: "pytaj za każdym razem"
O tutaj:
-pobieranie.jpg

Cytat:
Polecacie jakiś gotowy zbiór urlfilter.ini do blokowania reklam na polskich stronach?
Na początek, taki wystarczy

Cytat:
Edit:Czy istnieje program do wykonania kopii zapasowej Opery, taki jak dla FF?
Wyłączasz Operę, pakujesz katalog i masz backup
Dołączone pliki
File Type: zip urlfilter.zip (24.8 KB, 45 oglądane)