Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.05.2011, 20:20   #30
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
No to raz ja odświeżę sobie 5-letni topic

Już miałem zadać pytanie na forum, ale znalazłem instrukcję na internecie, potem.. trafiłem jeszcze na ten topic (dobrze, że nie pytałem ). Generalnie instrukcja działa, ale jest jeden problem, z którym nie mogę sobie poradzić - tagami plików. Niektóre są w porządku, niektóre są obcięte (tytuły piosenek, nazwa albumu).

Wygląda to tak, jak na screenie (lista niższa to oryginał przed podziałem):

Ustawienia daję takie jak niżej (przy innych jest podobnie).

Próbowałem też MEDIEVAL CUE Splitter. Jest nawet przyjemniejszy w obsłudze, ale odczytuje jeden znak jako podkatalog, przez co później w wynikach jest bałagan. Można to poprawiać, ale jest już trochę więcej roboty (a mam trochę tych albumów, więc wolałbym pełną automatykę).

Można coś z tym zrobić?
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
[Komentarze] Nagrywanie/dzielenie pliku &quot;CUE + MP3/MPC/WAV/APE...&quot;-2.jpg  

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post