Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.05.2011, 20:17   #1634
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
A co do hejterstwa - zaden iPhone'a nie mial, a krytykuje. To mnie wkurza. Tylko.
Po pierwsze to całe g wiesz czy osoby wypowiadające się miały styczność z tym sprzętem czy nie.
Po drugie to czy posiadam dany sprzęt czy nie, nie ma wpływu na to czy mogę się na jego temat wypowiadać czy nie. (zawsze staram się zebrać dość informacji zanim zacznę wypowiadać się na dany temat)
Po trzecie. Nie jestem hejterem, jeżeli uważasz inaczej to to udowodnij, albo przestań używać tego określenia(zapewne nawet nie wiesz co ono oznacza).
Po czwarte. Tylko fanatycy Appla mają problem z krytycznymi uwagami na temat ich ukochanej firmy.(jakoś użytkownicy innych marek tego problemu nie mają) Nie można jej skrytykować, wypowiedzieć negatywnej opinii bo albo się nie znasz, albo Cię nie stać, albo nie używałeś, albo jak to wcześniej napisałeś jesteś pecetowym betonem.

Jakoś do tej pory nie widziałem aby pecetowcy na tym forum obrażali się na każdą krytykę PCtów.

Na koniec. Jak do tej pory M@X nie napisałeś niczego konkretnego, twoje posty są ogólnikowe i bez potwierdzenia w rzeczywistości.
Chcesz odpowiedzieć na naszą krytykę to lepiej się postaraj bo jak na razie błaźnisz się na każdym kroku.

Ostatnio zmieniany przez andy : 03.05.2011 o godz. 20:29
andy jest offline   Odpowiedz cytując ten post