Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.05.2011, 19:34   #1671
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez yahol
Stad nawet nazwa komputerów Apple - Power PC
Po co mi wklejasz definicje architektury Power PC? Jak to się ma do tego co napisałem?

PC(Personal Computer) to ogólnikowe określenie na każdy komputer osobisty. Można pod to podciągnąć komputery stacjonarne, laptopy, smartfony, netbooki czy nawet tablety. PC nie odnosi się do architektury ale do przeznaczenia sprzętu - Komputer Osobisty.
Cytat:
Żeby nie było, ze to ja wymyśliłem, czy Apple robi PR
Wiki to niezależne, w sumie, źródło.
Nie chcę Cię zmartwić ale wikipedia jest pełna merytorycznych bredni..

Cytat:
Napisany przez yossi
Moje wyśmiewanie się z Apple MA realne podstawy - jesli ktoś twierdzi, że na jego platformę ( jakakolwiek by nie była) nie ma wirusów, to jest tylko śmieszny.
Nie śmieszny a niedoinformowany oraz ślepy na wiedzę. Nie od dziś wiadomo, że każda platforma jest zagrożona.

@Patrix nawet takie porównania nie trafią do fanatyków. Jeżeli ktoś nie chce widzieć wad to ich nie zobaczy.