Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.05.2011, 20:26   #1679
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Tym razem @Andy musisz mi to udowodnić
Wielokrotnie udowadniałem Ci to w tym temacie. Chcesz to znajdziesz.

Cytat:
Napisany przez BananaCoctail
@andy formalnie masz rację oczywiście. Zwróć jedynie uwagę, że "maczek" odróżniał się przez wiele lat od wintel (x86 jako dominujący, standardem PC stał się ten od IBM) właśnie architekturami procesorów. Tyle i tylko tyle.
Nie jest istotne, że Maki się odróżniały - to dalej były komputery osobiste.

Cytat:
Cytat:
Przejawem fanatyzmu jest skrajna nietolerancja wobec przedstawicieli odmiennych poglądów
. Ty, Andy, ty fanatykiem jesteś...
Moje komentarze obalają zdecydowaną większość argumentów fanatyków Apple. Czy to jest przejawem nietolerancji?
Co innego jest napisać "Jeżeli uważasz, że firma X produkuje najlepszy sprzęt na świecie to jesteś idiotą", a co innego skrytykować czyjś pogląd podając rzeczowe i merytoryczne argumenty.
Zresztą wielokrotnie pisałem, że nie mam nic przeciwko użytkownikom sprzętu firmy Apple. Zaczynam coś mieć dopiero kiedy taki osobnik zaczyna wygłaszać mijające się z prawdą opinie.

Ostatnio zmieniany przez andy : 06.05.2011 o godz. 20:37
andy jest offline   Odpowiedz cytując ten post