Dyskusja: samochod i OC
Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.05.2011, 11:35   #80
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Witam.
Sprawa dla mnie ważna

Miałem Oc w HDI okres ubezpieczenia 29.03.2010 do 28.03.2011

czyli wypowiedzenie należy złożyć do 27.03.2011

z tym że 27 to niedziela a w sobote HDI ma zamkniete , 25 wróciłem z pracy po 19tej też zamkniete wiec pismo wypowiedzenia złożyłem 28 w poniedziałek

teraz każą mi płacić podwójne Oc bo ubezpieczyłem się gdzie indziej

Jak to sie teraz ma do mnie , tzn pojadę tam w poniedziałek i będę przedstawiał swoje racje ale ..

czy jak z tego nic nie wyjdzie to mogę sprawę do sadu oddać ? ew. jakieś rady i porady proszę ,

nie uśmiecha mi się darmozjadom co maja w sobotę zamknięte płacić 800zł ...oni powinni być dla ludzi a nie ludzie dla nich kur*a co za kraj

editione znalazłem cos takiego

Cytat:
KODEKSU CYWILNEGO, Art. 115:
***8222;Jeżeli koniec terminu do wykonania czynności przypada na dzień uznany ustawowo za wolny od pracy, termin upływa dnia następnego.***8221;

Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 07.05.2011 o godz. 12:07
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post