Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.02.2003, 22:44   #12
Sniper
Member of Blokers.net

Data rejestracji: 24.04.2002
Sniper niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
tak włąsnie mysle - mnie zajeło to az 10 min no dobra 10 min robiłem grafe pod tło i napis z lewa -

Gorzalka - dzieki - robie tą stronke z qmplem - niestety dopiero od niedawna cos sie zaczeło dziac (obrana prac mgr) - co jakis czas pojawiaja sie nowinki -np system newsów - po zalogowaniu wpisujesz txt dodajesz plik do sciagniecia grafe (duze zdjecie + ikone ) w zaleznosci co sie doda to kod jest modyfikowany ( w tej chwili jest 1 news z nasz historia ) aktualnie walcze z naszym forum (powiem szczerze idealne by było zeby wygladało conajmniej jak cdrinfo )) - w tej chwili walcze nad dodaniem zmiany czcionki kolorów etc - juz wiem jak to zrobic teraz tylko testuje.

Co do statystyk (mamy zrobione dwie) nie bede komentowac - niektórzy z Was juz o nich słyszeli ) sa odbajerzone ))

mamy w planach (i to juz od wakacji) tworzyc opisy szlaków i ciekawych miejsc na jurze krakowsko-czestochowskiej ale nie tak nudno jak wszedzie (najmilszym pkt. maja byc opisy po barach gdzie mozna bedzie sie raczyc zimnym/srebrzystym/babelkowym)

mamy duze plany i jest kupe roboty powoli sie tworzy rys wszystkiego mysle ze za kilka miesiecy wszystko ruszy na full wypas - czemu tak długo - proste bedzie duzo materiałów - newsów etc/ nawet reklam - poczatkowo za free zamieszczane -

co wyjdzie zobaczymy ale narazie dosc tej autoreklamy -

wracajac do tej nieszczesnej stronki/informacyjnej - wybadam goscia ile jest gotowy zapłącić i powiem troche mniej - niech sie cieszy -
najlepiej bym nic nie wziął ale obawiam sie ze moze dojsc do sytuacji ze bedzie w 3 tyłki chetnych aby tez za free byle co im robic (juz chca - a jakas kase wezme to sie odwala i bede miał czas na swoje projekty)

tyle ogólnie temat chyba wyczerpany - dziekuje za pomoc i wypowiedzi - mniej wiecej mam rozeznanie za ile taki bzdet moze pójsc
Sniper jest offline   Odpowiedz cytując ten post