Cytat:
Napisany przez Bartez
andy, pisanie o kimś, że jest fanatykiem jest "wycieczką osobistą",
|
Nie to nie jest wycieczka osobista a stwierdzenie pewnych faktów. Wielokrotnie udowodniłem, że ich poglądy są fanatyczne i nie zamierzam się z tego wycofać bo ktoś poczuł się obrażony. Wycieczką osobistą by było gdybym tak pisał nie podając konkretnych argumentów przemawiających za tym.
Kiedy mnie Maks nazwał po raz kolejny hejterem zażądałem udowodnienia, że nim jestem - jak na razie zero argumentów z jego strony.
Cytat:
a jak wiadomo, takie nie będą tu tolerowane.
|
Każdy zrobi to co uważa za słuszne i właściwe.
Cytat:
Nie śledziłem tego tematu zbyt dokładnie i nie sądziłem, że tu aż taka wojna jest.
|
No właśnie nie śledziłeś.. Tutaj jest mocna i agresywna dyskusja, a nie wojna. W dużej ilości postów są argumenty poparte faktami.
Cytat:
Zwracam uwagę, żeby nie obrażać innych użytkowników bez względu na to, jakiego systemu używają, jakie pobudki nimi kierują, żeby tego systemu używać itp.
|
Mylnie rozumiesz to co robię. Nigdy nikogo nie obraziłem bo używa systemu od Appla. Jednak z całą stanowczością będę wytykał kłamstwa i bzdury jakie fanatyczni użytkownicy iOS tutaj wypisują.
Cytat:
Tak jak napisał Reetou, akurat w tym przypadku pod definicję fanatyzmu, a przynajmniej jej część niestety podpadasz Ty. Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie. Pamiętaj też, że za obrażanie kogoś na forum publicznym możesz mieć problemy natury prawnej. Radzę to wziąć pod uwagę. Nie tylko Tobie zresztą.
|
Nie jestem fanatykiem a osobą, która ma już dość czytania bzdur o tej firmie, wielokrotnie obalałem mity fanbojów i zamierzam to robić dalej jak będą pisali głupoty.
Co do kwestii prawnych to jeżeli ktoś czuje się urażony niech składa odpowiednie zawiadomienie - jego prawo.