Dyskusja: Zakup notebooka
Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.05.2011, 15:51   #1409
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
a ja bede namawial na jak najwiekszy ekran
sam mam 17" tylko dlatego, ze Dell juz wiekszych nie robil, jak kupowalem notka
szczegolnie, gdy w gre chodzi zastapienie stacjonarki - na wiekszym ekranie wiecej sie miesci, co w wielu zastosowaniach ma niebagatelne znaczenie
a halas - moja 17" Vostro jest o niebo cichsza od poprzednika - Toshiby 15"
dla mnie nieslyszalna
nawet moja Zona, wyczulona na wszelkie halasy, nie zauwaza, jezeli ciezko liczacego cos kompa zostawie wlaczonego na noc

no i 17 maja pelnowymiarowe klawiatury z numpadem i miejsce na 2 hdd
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post