Dyskusja: Tapatalk
Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.05.2011, 20:55   #73
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Bramka nr.2

Nie ważne gdzie on jest, ważne że się wyświetla.
No to masakra.

Ale tak przy okazji: jako moderator mógłbyś zająć się egzekwowaniem ustaleń co do podpisów, spisanych przez andrzejj9.
Od razu mówię: zgłaszałem, a jakże. Zero reakcji.

Cytat:
Nie jestem przekonany czy jest to reklama funkcjonalności forum... czy samego Tapatalka i nie mowię tutaj o intencjach M@Xa tylko o tym jak to wygląda naprawdę.
To znaczy co, że jednak wygląda to na reklamę Tapatalka?
Podejrzewasz o coś M@Xa, to powiedz wprost.

Cytat:
Każdy inteligentny człowiek po prostu samemu sprawdzi czy forum, które często odwiedza itd. ma zainstalowany ten diabelny plugin czy też go nie ma.
O ile wie, że taki plugin istnieje, to sprawdzi.
Wiedziałeś, że taki plugin istnieje czy dowiedziałeś się z cdrinfo?
Jeśli nie wiedziałeś, to nie jesteś inteligentny?

Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
Różnica jest zasadnicza,
podpis zawsze możesz zmienić i zmieni się przy każdym poście
- jak będzie to zamieszczać w treści, to będzie to na sztywno w każdym poście a tego już nie usunie...
No tak.
Jeśli ten tekst, odpowiednio przeredagowany, będzie w podpisie - będziesz zadowolony?

Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości
Co do tych durnych podpisów to mnie one tez irytują ale rozumiem, ze każdy może w granicach prawa i regulaminu wstawiać do postów co chce.
Ma@X teoretycznie łamie zasady.

Jedną ze znanych zasad netykiety jest ustalenie o nie generowaniu treści automatycznej tam, gdzie inni spodziewają się treści odręcznej, unikalnej. To właśnie ogólna definicja spamu i tutaj toczy się dyskusja czy ten komunikat jest spamem.

Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości
Tacy użytkownicy(to się tyczy nie tylko M@Xa) pokazują jakimi osobami są. Jeżeli szpan zajmuje w ich życiu tak duże miejsce to niech sobie poszpanują.
Tak, szpanuje M@X programem za 9 zł.

No chyba, że chodzi o ... iPhone? To jak, o co chodzi, o podpis, o katafalka, o genialny telefon o nazwie iPhone czy może o jeden z siedmiu grzechów głównych?

Ale sobie pocytowałem. Czego to człowiek nie zrobi, aby nic nie robić.
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post