no i to cholernie dobrym - tzn nigdy nie wiezyłem w takie "pierdoły" jak moja siora łąziła do wróżek to miałem pełną gembe smiechu -
miałem okazje z gosciem pogadac tzk na luzie o pierdołam z on od tak sobie zaczął mi opowiadac o mojej byłej (szczegóły takieze mnie zamurowało jakby ja znał) no ale ostatnio głosno było o moim krachu uczuciowym to mógł sie dowiedziec - jakby go to interesował . ale po chwili zaczał opowiadac o poprzedniej mojej lasce (opisał jej wygląd, ze nie mieszkała w naszym miescie (32km stad) a teraz jest b. daleko z mężem (Australia !!! ), ze rozstalismy sie w przyjazni - tu mnie zagiał. A jak zaczął o mnie mówic o moich uczuciach myslach - poddałem sie - tzn dlaej to sa dla mnie pierdoły i bzdury (nie moge twierdzic inaczej jako mgr inz. twardo myslacy) - ale hmmmm cos w tym kurde jest.
Zaciagłęm wtedy jezyka o gosciu i co sie okazało przyjezdzaja do niego z całego kraju oraz świata(!!!) nawet policja z jego usług czasem kożysta
Podsumowując - cholera niewiem co o tym myslec (ale jak opowiadział mi jakie stosunki sa w domu mojej byłej - jak sie zachowuje co robi w pewnych sytuacjach - i podał pewna konkretna cyfre (która znałem tylko ja i ona i nkit nikt wiecej - po prostu mnie zaskoczył.
Dobra koncze bo to temat rzeka - ale jednak ciekawostka. Zawsze dobrze miec taka wtyke po "ciemne strronie " uuuuuuuuuuhuuuuu !!!!

)