M@x
1. Może zechciałbyś się odnieść do moich poprzednich postów adresowanych bezpośrednio do Ciebie?
2. Bardzo jestem Ci wdzięczny za tego linka. Uważam, że zdanie "If you don't have an iPhone, you don't have the Apps store" jest oczywistym i bezczelnym kłamstwem, ponieważ podobne sklepy istnieją dla każdego, nowoczesnego systemu operacyjnego, oczywiście pod inną nazwą, ponieważ użycie choćby jednej literki z nazwy używanej przez Apple grozi natychmiastowym pozwem.
3. I kolejny powód mojej wdzięczności dla Ciebie, oto cytat z klipu, na który się powołujesz.
"if you don't have an iPhone.. welll. you don't have an iPhone".
W tym momencie - mój pełny szacunek dla Was "zwolenników" Apple (celowo tak piszę bo Admin jest raczej drażliwy na punkcie obrony Waszej ukochanej firmy). Taki argument kończy każdą dyskusję.
Niniejszym przyznaje się - "I don't have an iPhpone", jestem więc żałosnym odpadem na śmietniku historii.
A teraz jedno zdanie serio - serdecznie zapraszam do merytorycznej dyskusji na temat sprzętu Apple.
Od razu oszczędzę niektórym pisania wypranych zdań:
1. Stać mnie!
2. Miałem w ręku i używałem więcej niż 1 dzień.
3, Nie, nie jestem fanatykiem, fanbojem żadnej innej firmy. Mam kilka urządzeń, różnych firm i kompletnie jest mi obojętne jaki jest producent, ma tylko spełniać moje potrzeby.
|