yahol:
Nie rozumiem skąd w Tobie tyle agresji? Czy ja Cię w jakikolwiek sposób obraziłem? Jeśli tak - zacytuj proszę , a na pewno otrzymasz ode mnie szczere przeprosiny.
Teraz pozwól, że odniosę się konkretne (ach jak bardzo mi tego brakuje ze strony niektórych użytkowników urządzeń pewnej firmy) do Twoich wypowiedzi punkt po punkcie. Będę bardzo wdzięczny za dalszą, merytoryczna dyskusję.
"-po pierwsze, naucz się czytać ze zrozumieniem. (podobno uczą teraz w szkole, na poziomie podstawowym)"
Niestety nie rozumiem, którego z moich stwierdzeń to dotyczy. Zacytuj proszę, a ja Ci to wyjaśnię.
"-po drugie, tak!, punkt 3 twojego posta, dokładnie wypełnia moje wymagania i oczekiwania wobec produktu."{
Cieszę się - i to jest właściwy argument, który mnie przekonuje. "If it's not an iPhone - why would I want it?" Jak mówi stara zasada prawa rzymskiego: chcącemu krzywda się nie dzieje".
"- wykazywanie, ze ktoś posiadający produkt Apple to fanatyk, odmieniec, idiota, pedał - to prosta droga do segregacji, a w konsekwencji do zachowań rasistowskich."
i tutaj stanowczo przegiąłeś - jeżeli jesteś w stanie wykazać, że kiedykolwiek użyłem pod czyimkolwiek adresem, któregokolwiek (czy nawet podobnych) z powyższych określeń, to sam poproszę Admina, żeby dał mi bana na tym forum.
Jeżeli nie potrafisz tego wykazać, to w tej sytuacji sam będę musiał zawiadomić Admina o popełnionym nadużyciu.
Mnie "stać na iPhone". Może Ciebie "stać" na chwilę refleksji i wyciszenia?
Ostatnio zmieniany przez yossi : 12.05.2011 o godz. 13:07
|