Cytat:
Napisany przez pali
Idąc tym tropem należałoby zawiadomić vBulletin Solutions, Inc.

|
Masz rację, ale co zrobić , jeśli dyskutant w obronie ukochanej formy odwołuje się do konstytucji RP oraz kodeksów karnych?
Poniżej zamieszczam treść wysłanej do Admina (zgodnie z wolą yahola) wiadomości:
Uprzejmie proszę o przywołanie do porządku użytkownika yahol, w związku z poniższą wypowiedzia pod moim adresem:
@Yossi:
" - nie pasuje wam, nie kupujcie, nie używajcie (takie zachowania są nieracjonalne, powodują powstawania getta użytkowników Apple i całkowity brak zrozumienia z obu stron), wykazywanie, ze ktoś posiadający produkt Apple to fanatyk, odmieniec, idiota, pedał - to prosta droga do segregacji, a w konsekwencji do zachowań rasistowskich."
1. Domagam się przeprosin za insunuacje, że nazywam kogokolwiek i z jakiegokolwiek powodu i kiedykolwiek "fanatykiem, odmieńcem, idiotą, pedałem".
2. Domagam się przeprosin za insynuację, żę popieram segregację i razism.
Nawiasem mówiąc, mam wrażenie, że w/w użytkownik ngdy nie przeczytał definicji rasizmu i segregacji, które to pojęcia są zupełnie różne i na pewno nie są synonimami. Dla pewności od razu deklaruję, że nie jestem zwolennikiem żadnego z nich.
Uwaga! Nie domagam się usunięcia w/w użytkownika z forum, ani w żadnym zakresie ograniczanie jego swobody wyppowiedzi. Domagam sie wyłącznie ponoszenia odpowidzialności ZA wypowiedzi, szczególnie za nieuzasadnione obelgi.