Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.05.2011, 15:10   #7
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez yossi Podgląd Wiadomości
Masz rację, ale co zrobić , jeśli dyskutant w obronie ukochanej formy odwołuje się do konstytucji RP oraz kodeksów karnych?

Poniżej zamieszczam treść wysłanej do Admina (zgodnie z wolą yahola) wiadomości:

Uprzejmie proszę o przywołanie do porządku użytkownika yahol, w związku z poniższą wypowiedzia pod moim adresem:

@Yossi:

" - nie pasuje wam, nie kupujcie, nie używajcie (takie zachowania są nieracjonalne, powodują powstawania getta użytkowników Apple i całkowity brak zrozumienia z obu stron), wykazywanie, ze ktoś posiadający produkt Apple to fanatyk, odmieniec, idiota, pedał - to prosta droga do segregacji, a w konsekwencji do zachowań rasistowskich."

1. Domagam się przeprosin za insunuacje, że nazywam kogokolwiek i z jakiegokolwiek powodu i kiedykolwiek "fanatykiem, odmieńcem, idiotą, pedałem".
2. Domagam się przeprosin za insynuację, żę popieram segregację i razism.
Nawiasem mówiąc, mam wrażenie, że w/w użytkownik ngdy nie przeczytał definicji rasizmu i segregacji, które to pojęcia są zupełnie różne i na pewno nie są synonimami. Dla pewności od razu deklaruję, że nie jestem zwolennikiem żadnego z nich.

Uwaga! Nie domagam się usunięcia w/w użytkownika z forum, ani w żadnym zakresie ograniczanie jego swobody wyppowiedzi. Domagam sie wyłącznie ponoszenia odpowidzialności ZA wypowiedzi, szczególnie za nieuzasadnione obelgi.
Popieram !!!
Jestem za!!!
Gdyby wymienione powody, były zbyt błahe dla Adminów, jestem gotów, z pełną świadomością, napisać wprost, co sadze o postach @Andiego i @Yossiego.
Gdyby zaś ww. panowie, mieli ochotę podjąć działania prawne, służę adresem kancelarii prawnej, reprezentującej moje interesy.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post