Cytat:
Napisany przez M@X
I nie odpowie bo mi sie nie chce. Zwisa mi i powiewa Twoje zdanie jak Ryszard Kalisz na bungeee. Uzywalem, uzywam i nadal uzywal bede sprzetu Apple bo odpowiada mi ich filozowia, integracja software i hardware oraz design. Jak sie komus nie podoba niech nie kupuje - ja uwazam system i sprzet za idealny. A topic nadal bede traktowal jako punkt wklejania co ciekawszych informacji na temat firmy z Cupertino...
Wiadomość wysłana z ***63743; iPhone przy użyciu Tapatalk
|
No, nieładnie. No cóż, żałuję, ponieważ w żaden sposób nie obraziłem ani Ciebie osobiście, ani czczonej przez Ciebie firmy.
Szczególnie zdanie "Zwisa mi i powiewa Twoje zdanie" bardzo mnie uraziło bo jeśli ktoś zabiera głoś w dyskusji to znaczy, że chce usłyszeć zdanie innych dyskutantów - ale to oczywiście nie dotyczy wszystkich. Niektórzy chca usłyszec opinie wyłącznie takie jak swoje własne.
No, ale jeśli argumentów brakuje....
Człowieku - zrozum - nikt Ci nie broni używać przecież. Jeśli Ci to odpowiada, to mogę tylko pogratulowac świetnego samopoczucia. Ja tylko chciałem porozmawiać

. Co do wklejania co ciekawszych informacji z Cupertino - oczekuję ich z rosnącą temparaturą

. Mam nadzieję, że wolno komentować? Ale nie na kolanach bo stary jestem i mam reumatyzm.
M@x - po raz czwarty chyba zapraszam Cię do merytorycznej dyskusji - po mimo Twojego obraźliwego tonu i poczucia wyższości.