Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.05.2011, 18:22   #5
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Proszę w dalszej dyskusji o pohamowanie się w używaniu słów uznanych przez innych dyskutantów za obraźliwe.
Jeśli poziom dalszej dyskusji bedzie przypominał ten sprzed dwóch dni, to temat poleci do śmietnika..

Dziękuję za uwagę.

PS @andy - Twój usunięty, nowy, temat przywróciłem i połączyłem dyskusje. Choć chwilę zastanawiałem się, czy powinienem....
W każdym razie z szacunku dla tych tysięcy znaków wklepanych przywróciłem

Ostatnio zmieniany przez grzeniu : 14.05.2011 o godz. 18:25
grzeniu jest offline   Odpowiedz cytując ten post