Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.05.2011, 13:06   #11
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
To je też postaram się krótko podsumować.

Cytat:
Napisany przez yossi Podgląd Wiadomości
1. Chciałem tylko merytorycznie podyskutować, ale nie doczekałem się nigdy żadnych rzeczowych argumentów. Najbardziej konkretny argument w tej dyskusji brzmiał "nie odpowiem bo mi się nie chce".
Fakt, to było nieładne...

Cytat:
2. W odpowiedzi na moje pytanie, sugestie czy tez tezy, doczekałem sie wyłącznie wyzwisk, gróźb i insynuacji[...]
Żeby nie było, przejrzałem. Gdzie te wyzwiska, groźby, insynuacje...

Cytat:
3. W odpowiedzi na moje grzeczne prośby, nie doczekałem się ani przeprosin od ewidentnie obrażających mnie użytkowników, ani też absolutnie żadnej reakcji na te obelgi ze strony osób zarządzających forum.
Skoro nie ma za co przepraszać...

Cytat:
Mało tego, to JA dostałem ostrzeżenie za to, że ośmielam się poddać w wątpliwość nieomylność i geniusz pewnej, konkretnej firmy.
Primo nie ostrzeżenie tylko upomnienie, secundo nie za ośmielanie się, tylko świadome naruszanie regulaminu forum, czyli pisanie posta pod postem.

Biorąc pod uwagę powyższe wydaje mi się, że sam doskonale podsumowałeś swoją bytność na forum zdaniem:

Cytat:
To ja chyba żyję w jakiejś odmiennej rzeczywistości.
Chyba tak...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post