Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.05.2011, 14:58   #3
jarek123
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 09.09.2010
jarek123 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
3D męczy oczy - i kto wie czy długofalowo nie niszczy wzroku. Nie chce tego, a w każdym razie chcę aby można było wyłączyć. Technologia lat 90 ubrana w marketing, nic po za tym.
Lepiej mieć niż nie mieć, choć by po to żeby było. Grałem w MS na Bravi i było znośnie, ale to nie to. wyglądało jak 480p skalowane do 1080p.

Cytat:
Z kolei rozwiązanie które przedstawiłeś w filmiku jest dla mnie skrajnie niewygodne. Wolę siedzieć "na patyczaka" przed monitorem i stukać w klawisze niż się mordować z tabletami itp. wynalazkami. Jedna rzecz mi się tylko podobała, ten rysik i bazgrolenie po ekranie. Ale tutaj znów: nie nadaje się do profesjonalnego używania, tutaj bezkonkurencyjne są tablety (ależ to określenie się zmieniło ) Wacoma, szczególnie te z LCD (mam budżetówkę Bamboo, która i tak jest lata świetlne swoją ergonomią przed tym wynalazkiem z filmiku).
Ja tam jestem klikowiczem, i pisanie mnie denerwuje. Wolał bym tekst wyklikać, gdybym szybko umiał to robić...

Dokładnie szukam wersji z rysikiem, bo palce dokładne nie są.

Ostatnio zmieniany przez Berion : 19.05.2011 o godz. 17:53 Powód: wspaniałomyślnie poprawiłem Ci BBC ;P
jarek123 jest offline   Odpowiedz cytując ten post