Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.05.2011, 15:47   #4
Diabolique
Horror Fan

Data rejestracji: 27.06.2005
Diabolique po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Diabolique po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Diabolique po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Diabolique po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez jarek123 Podgląd Wiadomości
Lepiej mieć niż nie mieć, choć by po to żeby było.
chyba sobie jaja robisz, jezeli ciagle masz na mysli 3D. miec goffno zeby tylko je miec? blee. 3D pamietam z czasów gazet z kiosku o dinozaurach. tam byly okulary i 2 strony w 3D.
Ostatnio cycki w CKMie byly w 3D. no, to to wygladało fajnie. prawie mialem je na twarzy
natomiast samo zakladanie okularow zeby mozna bylo zobaczyc 3D to dla mnie nieporozumienie. dla mnie ta tech na obecnym etapie nie ma przyszlosci. popieram @Beriona za oknem tez mam 3D i to bez okularów ;]

Co do samego CFW to obecnie jest posucha straszna.
linuksa nie uzywam bo imao jest dla mnie za duzo pier zeby wykonac jakies proste czynnosci. wystarczy mi jakas pochodna linuksa na NASie z ktora ledwo daje rade.
chodzi mi o wykorzystanie linuksa na ps3. deocelowo to bedzie taki linuks vel komp. wiec jakie ja jako za***iscie niekumaty czlowiek -leń.
moge miec korzysci z dual boota linuksowego? ktory jak widze preznie sie rozwija.
http://www.ps3hax.net/2011/05/rebug-otheros-prep-tool/

iHAS124@PX-L890SA

Diabolique jest offline   Odpowiedz cytując ten post