Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.05.2011, 20:45   #3225
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości
@andrzejj9 ten interfejs jest wzorowany na Windows Metro UI, które jest stosowane w WP7 ;-)

btw Nie wiem czy wiecie ale chodzą plotki, że Windows 8 ma mieć taki właśnie interfejs.
O Windowsie 8, w tym także o interfejsie, jest trochę w najnowszym Komputer Świecie. Szczerze mówiąc to wygląda to dla mnie przerażająco.. Nie, że jest brzydko, czy coś, ale ze względu na ilość miejsca zajmowaną przez menu wszystkich okien w pionie.. Wstążka z Office'a ma być teraz w całym systemie, co nawet miałoby sens na starych monitorach 4:3. Chyba jednak twórcy zapominają (co jest widoczne już od jakiegoś czasu, np. w Windows Live Mail), że standardem zrobiły się monitory 16:9. Jeśli połowa ekranu zajmowana jest przez wszystkie paski menu, a na właściwą powierzchnię roboczą zostaje też połowa, to coś jest dla mnie nie tak..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post