Cytat:
Napisany przez Zetoxa
w jednej z gier na stronie Antykomora było rzucanie m.in. gównem w prezydenta, w małżonkę również,
no sorry, ale jak dla mnie to trochę zbyt "wolna" ta wolność słowa 
|
Cytat:
Napisany przez mystery
Panowie! Wyobraźcie sobie sytuację w której "wadzę" sprawuje n.p. JarKacz. Pojawia się stronka na której robi się z tej "wadzy" ewidentne jaja. Pytam,jaka byłaby reakcja?? Inna? Nie sądzę.Granica pomiędzy ironią a chamskim opluwaniem została mooocno przekroczona.
|
Macie rację. Tylko, że ja nie wierzę w "ich" wrażliwość. Raczej jest to wrażliwość nowobogackich, którzy chcą jak najszybciej zapomnieć o gnoju, z którego wyrośli i który sami zrobili.
Politycy powinni najpierw czyścić swoją stajnię, a potem czepiać się obywateli.
Fragment komunikatu ABW:
Na tej samej stronie zamieszczone zostały także odnośniki do linka zatytułowanego ***8222;zdjęcia***8221;, gdzie zainstalowano zdjęcia przedstawiające Prezydenta jako: prostytutkę, homoseksualistę, pijaka, uczestnika czynności seksualnych, porównujące go do Józefa Stalina oraz innych polityków byłego ZSRR.
źródło
A teraz proszę spojrzeć na to:
To jest obrazek z głównej strony partii politycznej, utrzymywanej z budżetu.
Nie dlatego wklejam, że to PiS, którego jestem przeciwnikiem. To tylko przykład. Z pewnością podobne zdziczenie obyczajów da się wynaleźć w każdej partii.
Gdybym zamieścił to, co mam "głęboko schowane w Internecie" o jednym z protegowanych PO, wysokim urzędniku RP, to sam premier Tusk dowiedziałby się o moim istnieniu i tłumaczyłby w TV, że ja jestem tylko pedofilem i krymynalistą, bo dostałem z Bananom mandat "za
usiłowanie spożycia alkoholu w miejscu publicznem".