Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.05.2011, 19:32   #3249
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Wygląda nieźle, ale mnie zastanawia coś innego.. Jak patrzę jak to działa, to coś zaczyna mi nie grać - czemu telefon w obudowie wielkości kalkulatora może tak szybko chodzić, jednocześnie będąc cichym i bezgłośnym, a notebook, który nagrzewa się jak piec jest wyraźnie wolniejszy? Ja wiem, że konstrukcja i oprogramowanie to zupełnie coś innego, ale Windows nie jest chyba aż takim szmelcem, a z koeli po co te gigaherce w procesorach jeśli nie ma z nich pożytku?
SGS II plasuje się w klasie high-end. Jeżeli z takiego przedziału weźmiesz lapa to będzie równie szybko chodził.
Co do głośności i tego nieszczęsnego nagrzewania się to cóż, nie istnieje na dzień dzisiejszy tani, efektywny i bezgłośny sposób chłodzenia dla laptopów.

Co do samego SGS II to mam niesamowity dylemat. Za kilka miesięcy planuje zakup smartfona klasy high end i na razie waham się między SGSII a HTC Sensation.
Na korzyść szajsunga przemawia wyświetlacz Superm AMOLED Plus, waga i ilość ramu(SGSII ma 1GB a HTC S "tylko" 768MB). Natomiast za HTC stoi genialny interfejs Sens oraz wykonanie jako całość.