Cytat:
Napisany przez Berion
Moje są całkiem dokładne (chyba że mówisz nie klawiaturze, a o touch screenie).
|
Mówię o wszystkim co się robi siedząc przy pc pomijając pisanie książki czy programowanie.
Rysik zawsze będzie dokładniejszy niż gruby palec, zawsze o ten pixel. Wybraź sobie, że palcem zaznaczasz pliki gry ps3 w widoku listy i jakoś nieudolnie czaszami nie ten co trzeba.
Obsługa tego i tego by się też przydała z szybką rekcją.
Ale przyjrzałem się tematowi, i na rynku nic nie ma z grafiką na czasie i matrycą fullhd. Kto pamięta laptopa sony 13" fullhd to wie, że się da.
Poza tym ceny tych z lepszymi bebechami przewyższą lepsze laptopy ze 2-3x. Więc muszę poczekać.
Co do 3D to póki co okularów nie noszę, więc mi to nie przeszkadza. A te sony akurat co były w sklepie całkiem dobrze się trzymały.
Cytat:
Są już telewizory bez bryli, ale muszą przecież zejść naprodukowane starocia. Nintendo 3DS ma ekran 3D bez potrzeby noszenia okularów.
Nadal uważam, że to zbędne i niepotrzebnie obciążające wzrok. Niepokojące też, że nie ma na ten temat żadnych poważnych, niesponsorowanych badań. Chomikami są klienci.
|
Tak jak z tabletami. Najpierw muszą wysprzedać chłam 800x1280 bo o rozdzielczości iPada to żal wspominać. Strach było by na tym winde odpalić o ile by poszła.

(poszła mam na myśli działała a nie odpaliła painta jak ten win95 czy 98 na PSP).
Oczywiście, że zbędne. Telewizor w lustrze w łazience też jest zbędny, ale wolał bym mieć niż nie mieć. A już mówiłem, że to co bym chciał a na co mogę sobie pozwolić to dwie rożne rzeczy.
Ogólnie co do 3D i nowinek fajny był test na stronie sony i mi wyszło:
http://www.sony.pl/article/psychozabawa
Indywidualista:
Indywidualiści bardziej skupiają się na samum smaku życia niż na jego odpowiedniej oprawie. Cenią sobie świadomośc istnienia i możliwośc dokonywania przeróżniych często niepopularnych wyborów. Bardziej ufają własnym doświadczeniom wiedzy i intuici niż opini większości. Są otwarci na nowoczesne rozwiązania ale głownie wtedy kiedy stoją za nimi uzasadnione i sensowne korzyści. Oczekują logiki i prostoty wszedzie tam gdzie można ją zastosować. Z pieniędzmi specjalnie się nie licza i są w stanie sprawić sobie najnowszy sprzet o ile odpowida ich zapotrzebowaniu a technologia w nim zastosowana jest powszechnie dostępna. Jeko entuzjaści życia i wnikliwi obserwatorzy mają dystans do rzeczywistości i swoje poglądu i spora wiedze na temat otaczającego świata, dlatego inni często przychodzą do nich po radę.