Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.05.2011, 12:31   #11020
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Zagotowałem silnik w Cinquecento. Spieszyło mi się z Włodawy do Lublina, a że samochód był zajęty, to pożyczyłem Fiata - po sześćdziesięciu kilometrach zaczął zasysać wodę do silnika, na finiszu na skrzyżowaniach tylko obracałem się dookoła, czy radiowozu żadnego nie ma - tyle pary z rury wydechowej się wydostawało

Pozytyw, bo zawsze to coś ciekawego - holowanie samochodu przez pół województwa, a teraz jeszcze wymiana uszczelki pod głowicą (a co, sam się tym zajmę, o ile nie trzeba będzie szlifować głowicy)

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post