Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.05.2011, 17:54   #221
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Dwa pytanie odnośnie GoDaddy:

1. Wydaje mi się, że czytałem swego czasu (chyba nawet tutaj) o niedrogich możliwościach przedłużania hostingu.. Ktoś coś wie na ten temat? Co prawda jeszcze mi się termin konta nie zbliża, ale ze względu na otrzymane kupony zastanawiam się, czy nie przedłużyć już teraz. Zniżka wynosi około 30%. Da się otrzymać więcej?

2. Druga sprawa.. Gdyby zniżka normalnie działała pewnie bym już zamówił. Ale coś cena wyjściowa mi się nie podobała, więc porównałem z tą dostępną bezpośrednio na stronie. I słusznie podejrzewałem, bo różnica jest wyraźna.

http://img146.imageshack.us/img146/6546/60970728.jpg

Pierwsza pozycja to przedłużenie wykupione bezpośrednio z poziomu konta. Druga to kupione normalnie na głównej stronie. Ten sam wariant, ta sama usługa (wszystko jeszcze bez kuponów). Skąd ta różnica?

Zastanawiam sie, czy nie chodzi o to, że zamawiam z terenu EU, więc może tu są jakieś wyższe opłaty (albo VAT z tym, że nie widzę, żeby był gdzieś wyrózniony). Ale konto mam na osobę ze Stanów, własnie po to, żeby uniknąć dodatkowych opłat i tu w danych nic się nie zmieniało.

Można jakoś tę cenę obniżyć?

neverending path to perfection..

Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 30.05.2011 o godz. 23:48
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post