Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.05.2011, 18:00   #22
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Na YouTube ciągnie na bieżąco, czyli jak oglądasz płynnie i masz zapas, to zwalnia.

Netia 4 Mb chodzi mi zazwyczaj jak 3 Mb, ale jak zacząłem ciągnąć torrenta, to śmigało, z małymi przerwami, całą szybkością. Myślę, że to są jakieś ograniczenia serwisów, aby im bez potrzeby łącza nie zapychać. Z Megaupload jest podobnie, chodzi na pół gwizdka, jak mniejszy plik, to na 1/4. To samo proporcjonalnie było na Neo 1 Mb.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post