Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.05.2011, 18:08   #3276
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Oktawian
a co sądzicie o N8 ?!
Na pewno na plus są mapy Ovi. Design jak dla mnie ok, symbian zaczyna przypominać interfejsem inne OSy.
Cena jak dla mnie zabójcza, i niewspółmierna do tego co dostajemy. Za 1700zł można mieć np. HTC DesireHD.
Cytat:
Napisany przez czary2mary
Co do Symbiana-kto ma choć troszkę pojęcia o komputerach spokojnie da radę -kasuje iOS i Androida razem wzięte
Może jakieś przykłady? Jeżeli piszesz, że Symbian kasuje inne systemy operacyjne to chciałbym zobaczyć listę ok 50 rzeczy które ma np. lepiej rozwiązane, dasz radę?

Cytat:
Napisany przez Patrix
oraz z jaką niechęcią ustawiam sobie zresetowany telefon to może to wyjaśniać - lubię już raz sprawdzone rzeczy
Wszystko zależy od powodu resetu softu Jeżeli np. wgrywasz zmodowanego ROMa, który dodaje nowe funkcje, poprzednie ulepsza to konfiguracja jak dla mnie to sama przyjemność.

btw. Bardzo mnie ciekawi los systemu MeeGo. Ciekawe czy Nokia dalej będzie tworzyła telefony z tym systemem.