Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.06.2011, 15:57   #228
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości
@frog z tego co wiem Kasperski oferuje AV na jabłko więc niech się zainteresuje.
Kaspersky niemożebnie zamula system. Do tego stopnia, ze nie można normalnie pracować.
Cytat:
Napisany przez Kris Podgląd Wiadomości
Czekaj no, może Stiwi niedługo powie, że mają ekstra innowacyjny nowy super program do walki z niezidentyfikowanymi programami, ale absolutnie nie jest to program atywirusowy i nawet go tak nie nazwie. Wymyślą jakąś inną nazwę np iSecurity i wejdą w nowy wymiar oprogramowania, które zapobieże klikaniu na niezidentyfikowane programiki. Albo wymyślą, że tylko programy podpisane przez Apple, poświęcone przez Stiwa, będą mogły się uruchamiać na Macach.

Wiesz, to jest myśl!!!
Jak będę gadał ze Stivem podrzucę mu ten pomysł
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post