Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.06.2011, 20:03   #1852
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez yossi
Od razu zaznaczam, że dotyczy ściśle fanboy'ów, a nie UŻYTKOWNIKÓW. W tym kontekście - jeżeli ktoś stwierdzi, że słowo "fanboy" jest obraźliwe to potwierdzam - jest obraźliwe!
Filmik stary ale oddający rzeczywistość, kilka stron wcześniej pokazywałem coś podobnego - osoba od Motki próbowała namówić osoby stojące przed sklepem Appla na swój tablet. Reakcja ludzi była bezcenna

Cytat:
Napisany przez M@X
A ja na pelnym luzie przypominam, ze dzis startuje WWDC :-)!

Start Keynote dzis o 19.00 czasu polskiego!

...wzialem urlop :-)!
Przejaw fanatyzmu.

Cytat:
Napisany przez M@X
Obiecuje. Bo do tej pory zadnych przejawow kompromitacji nie stwierdzilem ;-)...
Wielokrotnie Cię punktowałem za pisanie bzdur, kompromitujesz się do kilku razy na stronę..

Cytat:
Napisany przez yossi
Z mojej strony nie jestem w stanie przejść obojętnie obok wyznawców kultu Apple tak samo, jak wobec innych ludzi pokrzywdzonych przez los i przekonanych, że żyją w raju. "Ja tylko niosę pomoc" jeśli ktoś kojarzy cytat.
Też nie potrafię stać i nic nie robić jak fanboje wygadują bzdury na prawo i lewo.

btw, z niecierpliwością czekam na srajOS 5 który wprowadzi takie innowacje jak widgety, oraz nowoczesny system powiadomień znany z Androida