Jakieś 1,5 roku temu skorzystałam z usług euroadres (eurotele) na początku przedstawiciel wszystko mi pokazał jak to wygląda powiem szczerze że wyglądało to całkiem fajnie ale jednak miałam wątpliwości bo nie jestem przekonana do sprzedaży przez telefon bo zawsze musi być jakiś haczyk poprosiłam o ofertę na maila przedstawiciel euroadresu z którym rozmawiałam tłumaczył mi że na tym mailu będzie dokładnie to samo co mi powiedział no i w sumie niczego nowego się nie dowiedziałam tylko cena mnie trochę wystraszyła. Postanowiłam sprawdzić opinie na temat euroadres u no i wpadłam na tą stronę powiem tak: to co tutaj przeczytałam bardzo mnie zniechęciło i już byłam nastawiona na NIE przedstawiciel euroadresu do mnie zadzwonił zapytał się czy wszystko sobie przemyślałam odpowiadałam że nie jestem zainteresowana ofertą byłam trochę agresywna w stosunku do niego za co bardzo mi wstyd bo po jego namowach w końcu to wzięłam i zapłaciłam (otrzymałam fakturę pro formę) przez ten rok miałam kilku klientów więcej niż wcześniej wiec szaleństwa nie było miałam rezygnować z ich usług zadzwoniono do mnie w celu przedłużenia umowy tym razem rozmawiałam z Panią byłam nastawiona negatywnie ale dałam się skusić po dużych wątpliwościach Pani mi mówiła że firma zmieniła politykę że udoskonalili masę rzeczy itp. przedstawiła mi ofertę jeszcze raz tym razem nie miałam dostępu do internetu wiec mi to zobrazowała chciałam ofertę na maila no ale spotkałam się ponownie z tym że w tym mailu będzie dokładnie to samo co ona mi powiedziała wiec już zrezygnowałam z tego wysyłania maila ze względu na zeszłoroczne doświadczenie no i zdecydowałam się w końcu na coś droższego no i faktycznie mam teraz z tego korzyści mam znacznie więcej wejść na stronę no i więcej telefonów od nowych klientów może i nie jestem aż tak strasznie znana ale na pewno bardziej niż wcześniej. Także głupio mi że patrzyłam na stare opinie sprzed kilku lat firma euroadres działa jak najbardziej uczciwie ja tylko zaoszczędziłam czas no i mam z tej współpracy korzyści. Stwierdziłam że pisząc to w jakiś sposób poprawię opinie euroadresu na forum ze względu na to że poprzednie opinie są bardzo stare bo mają z 8 lat wiec warto uwierzyć w zmiany jakie zachodzą w euroadresie.
Pozdrawiam,
|