Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.06.2011, 16:24   #12905
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Stanley Podgląd Wiadomości
Chodzi mi o nastroje w społeczeństwie względem górników. Poczytaj sobie komentarze pod artykułem do którego dałem link
Media niesamowicie nastawiają społeczeństwo przeciwko nam, waląc głupoty o naszych zarobkach (ta, ciekawe gdzie te moje 6k zł wypłaty ^^)
A Tu Tobie całkowicie przyznam rację że to celowa manipulacja mediów w celu wywołania negatywnych reakcji względem górników- jak dla mnie jest to specjalnie oczywiście robione -każde media maja swoich właścicieli -właściciele swoje interesy .............

Identyczna melodia jest względem rolników gdzie tak naprawdę dopłata państwa do jego emerytury jest mniejsza niż do zus-wskich emerytur ,tylko o tym się nie mówi a nagłaśnia ile miliardów dokłada się do KRUS

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post