Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.06.2011, 19:11   #1899
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Wawelski Podgląd Wiadomości
Pewny jesteś, że "zdiełano" a nie "Designed by Apple in California Assembled in China"?
Pewny to nie jestem, bo mi coś tam czytała, pewnie jest tak jak mówisz.

Nie miałem czasu na obejrzenie tego sprzętu, wsiadłem w autobus, którym kuzynka jechała, na chwilę przysiedliśmy na murku, jej 2,5 roczny brzdąc dokazywał, włączyłem japko i stwierdziłem, że i tak w słońcu nic nie widać...

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 11.06.2011 o godz. 19:14
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post