Dyskusja: Windows 7
Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.06.2011, 12:41   #1446
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
Od razu przyjemniej się używa komputera.
Od razu przyjemniej używa się komputera, jak dotarcie do większości programów czy dokumentów wymaga naciśnięcia jednego klawisz i wpisania góra 3-4 liter. Nie muszę więcej przedzierać się przez kolejne, rozwijające się menu. Wolne menu? Wydaje Ci się, że szybciej ode mnie uruchomisz jakiś program w xp-kowym menu, lepiej, jakiś dokument w odpowiednim programie, niż ja? Nie musisz odpowiadać, wiem, że Ci się wydaje...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post