Cytat:
Napisany przez Reetou
Od razu przyjemniej używa się komputera, jak dotarcie do większości programów czy dokumentów wymaga naciśnięcia jednego klawisz i wpisania góra 3-4 liter. Nie muszę więcej przedzierać się przez kolejne, rozwijające się menu. Wolne menu? Wydaje Ci się, że szybciej ode mnie uruchomisz jakiś program w xp-kowym menu, lepiej, jakiś dokument w odpowiednim programie, niż ja? Nie musisz odpowiadać, wiem, że Ci się wydaje...
|
No to gratuluję jeśli według ciebie konieczność sięgania do klawiatury przy uruchamianiu każdego programu jest wygodna czy szybka.
Pomijam już 'genialną' konieczność znajomość dokładnej nazwy każdego programu, który chce się uruchomić, ale jeśli ktoś lubi..
W każdym razie dla każdego, kto uruchamia więcej niż 2-3 programy dziennie i lubi to robić szybko polecam
-----
Ja nie krytykuję możliwości uruchamiania programów poprzez wyszukiwarkę. Krytykuję formę obecnego menu programów - tej nieskończonej konieczności przewijania w tę i z powrotem i klikania po kilkanaście razy, żeby uruchomić program. To uważam za idiotyczne. Niech będą obydwie metody (myszą i klawiaturą), ale niech obie będą wygodne. Ta obecna (dla myszy) nie jest.