Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.06.2011, 11:16   #620
Wawelski
Always newbie

Data rejestracji: 14.11.2003
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Dwie kolejne wersje miejsca, gdzie (podobno) wyraziłem zgodę na automatyczne wysyłanie listy haseł:
- we wniosku o założenie rachunku (sprytne posunięcie - to było w jednym egzemplarzu i jest w archiwum banku - a za kopię chcą 50 zł). Gdy zechciałem zamówić to ze wskazaniem, że to w ramach reklamacji - nastąpiła zmiana frontu i kolejna wersja...
- jest w tabeli opłat i prowizji (że należy zapłacić za listę haseł - czy to zamówioną samodzielnie, czy wysłaną automatycznie). Ale nigdzie nie ma, że ja wyraziłem zgodę na automatyczne generowanie list.
Ciągle też nie ma, w żadnym oficjalnym dokumencie, komu i na jakich zasadach jest generowana automatycznie lista haseł.

Więc teraz można domniemywać, że mogą np. wprowadzić opłatę do cennika "100 zł za wyciąg papierowy wygenerowany automatycznie" i na tej podstawie wysłać wszystkim wyciąg i obciążyć opłatą 100 zł.