Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Dla PSPV takim exclusivem ma być encharted. Ale jeśli za cenę konsolki można mieć PSP3, a za cenę gry ten sam tytuł na dużym ekranie, w lepszej grafice itp. to ja tu nie widzę sensu kupowania konsoli przenośnej..
|
Uncharted: Golden Abbys dla PSV to nie to samo co Uncharted: Drake's Fortune dla P
S3.Więc jaki "ten sam tytuł na dużym ekranie"? Po za tym to dopiero pierwszy sensowny IP, z prawdopodobnie kilkudziesięciu, które się ukażą na przestrzeni kilku lat życia tej platformy.
Cytat:
Naprawdę, wydaje mi się, że to już nie te czasy, kiedy użytkownicy są skłonni płacić takie pieniądze za kilka godzin rozrywki. A przynajmniej, że takich osób jest coraz mniej i będzie coraz mniej.
|
Nie będąc graczem, nie zrozumiesz tego. Ale zgadzam się, że jest coraz mniej bo tytuły są coraz prostsze, dopasowywane do d.e.b.i.l.i, małolatów i reszty tej niedzielnej menażerii.
Cytat:
Napisany przez Arcade
Tak serio to nawet PS3 nie daje frajdy z grania tak jak dawał to automat
|
W moim przypadku konsole stacjonarne zawsze były do przodu jeśli chodzi o subiektywną frajdę.
Wychowałem się na "wozach Drzymały" i mimo iż zawsze automaty oferowały grafikę wykraczającą lata świetlne przed ówczesne konsole (szczególnie w Polsce, gdzie SNES/MD nie były zbyt popularne i automaty "konkurowały" głównie z Pegasusem, a u bogatszych Amigą i 486) to większy komfort czułem w domu. Taniej (na żetony trzeba było wydawać majątek) i spokojniej (bez dymu petów, który zawsze mnie wk*a i bez sępów "daj przejdę levela").