Cytat:
rslubin napisa***322;(a)
soory
ale ja jestem zwykłym laikiem w tej sprawie.
Myślałem, ze dałem proste pytania i dostanę proste odpowiedzi.
Chodziło mi tylko co będzie sie działo jak zaznaczę w/w.
Nie mam do Ciebie pretensji ale czytając też inne posty widzę , że większość tu sie tylko przemądrza i daja właśnie takie "zbywne" odpowiedzi, a przy tym jest tu dużo cwaniactwa , wiekszośc czuje się fachowcami (i tylko czuje) , ale nic tak naprawdę nie pomocnymi.
Dobra.
Mimo wszystko Wielkie Dzięki , że wogóle Ktoś to czyta
|
Rozumiem Ciebie, ale naprawdę musisz zadawać konkretniejsze pytania, bo jeśliby na twój post chcieć odpowiedzieć wyczerpująco, to kilka stron trzeba by napisać.
Na przykład: ja nie wiem czy ty wiesz co to jest TOC, co to jest RAW, czy mam to tłumaczyć czy nie, a to jest naprawdę opisane na
www.cdrinfo.pl. Jeśli Tobie chodziło tylko o np. konsekwencje ignorowania błędnego TOC, to muszę wiedzieć czy Ty wiesz co to jest TOC czy nie wiesz, czy Ty się pytasz o konsekwencje czy o to czym jest TOC?
Twoje pytania są proste, ponieważ odpowiedzi do nich łatwo znaleźć. Chociaż co do jednej z zaznaczonych przez Ciebie opcji sam mam wątpliwości jak ją rozumieć, ale to szczegóły - możemy podyskutować zawsze, ale muszę wiedzieć, że znasz już podstawy.
A w ogóle to ironiczny ton mojej pierwszej wypowiedzi wynikał z Twojej prośby o tłumaczenie na priv - po to jest forum, aby i inni mogli przeczytać. I po to się na nim pisze.