Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.06.2011, 19:30   #11
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Z tej niszy nie można wyjść do mainstreamu, ponieważ temat sceny jest mocno szaro-strefowy i nie wynika z niego nic prócz zabawy. Ot hobby, dopóki nie zaglitchuje się SPU PS3, nie ogłosi się światu jako "złamanie konsoli", nie wystąpi w BBC News i nie zostanie się pozwanym przez korporację za CFW.
No tak, a 99,9999% userów i tak nic nie rozumie z tych zawiłości, bo nie są coderami, nie wiedzą jak działa procesor, nie wiedzą nawet co to jest bramka logiczna, nie mają pojęcia o RE itd itp

Interesuje ich tylko efekt w postaci cracków itp lub medialnej zawieruchy - przywołałem niebezpiecznika, bo w sposób zrozumiały dla tych 99,999% serwuje hermetyczną wiedzę.

No to skoro z defnicji tak jest, to nad czym Ty się żalisz? Że jesteś drugorzędnym scenowcem, nie takim jak te tuzy z Hameryki czy Chin?

Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Myślałem kiedyś nad serwisem growym i doszedłem do wniosku, że się nie nadaję, potrafię o grach pisać tylko negatywnie gdzie zaraz mi ktoś zarzuca Clarksona albo innego Wojewódzkiego.
A co, Ty masz ludzi za idiotów, myślisz że oczekują samych pozytywów?

To chyba Berionu twoje lenistwo Brak woli itd

Sorry, że tak wprost, ale trochę się "znamy" i mam wrażenie, że marnujesz się. Przypominasz mi siebie samego w tym wieku.
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post