Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.06.2011, 21:37   #1964
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Jest tak cudny, tak prosty i tak doskonały i nie wiem co jeszcze - że aż przeszedłem na XFCE. Przynajmniej wygląda jak desktop a nie telefon.
Nie pamiętam XFCE, ale polecam WindowMaker, mój faworyt. Aplikacje w dock były w nim 15 lat temu , zresztą to było o wiele wcześniej....

Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Machanie myszką na lewo i prawo żeby coś się pojawiło (bo ktoś wpadł na pomysł że jedyną funkcją pulpitu jest wyświetlanie tapety) jest bardzo męczące. A machać trzeba dużo, bo na ekranie powinno być najlepiej tylko jedno okno, zegarek i obowiązkowo chat. Nic więcej, bo ma być stylowo - a w lewym górnym rogu przecież jest magiczny przycisk "ja chcę!" do robienia całej reszty. Masakra.
Mam jakiś taki tik nerwowy, że jak widzę Windowsa, to kasuję wszystkie pliki z pulpitu, tapetę też i ustawiam kolor na czarny.
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post