Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.07.2011, 21:56   #4
xyzaz
Data rejestracji: 03.07.2011
xyzaz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Halo!
Czy ktoś z właścicieli tej nagrywarki oprócz mnie ma ten problem? Bo nie wiem czy to wina nagrywarki czy oprogramowania....

W PLDS SmartPack i w Nero jak robię Label Tag to kilka razy pod rząd wychodzi ładnie, a potem kilka razy pod rząd taki jak na obrazku który dałem... Czyli napis rozmazany... Nie mam pojęcia od czego to może zależeć... Sprawdzałem na kilku rodzajach płyt i jest to samo. Aktualizowałem firmware nagrywarki i jest to samo... Straszna szkoda, bo takie napisy jeśli się udadzą wyglądają bardzo ładnie.

==========
edit: właśnie nagrałem sporo płyt pod rząd i problem nie wystąpił... otóż tym razem nie zmniejszałem czcionki... nie wiem czy to to, ale być może o to chodzi, że napis zamazuje się - czasami, bo nie zawsze - jak zmniejszy się wielkość napisu z domyślnej na inną.

==========
edit:
Ponadto program PLDS Smart Pack czasami się wiesza. Właśnie mi się zawiesił! Nawet przy nie zmienianej czcionce i wtedy napisu już nic nie uratuje...

==========
edit:
Zmieniłem kabel sata od nagrywarki i dodatkowo przełączyłem do innego gniazda... Póki co jest dobrze.

Ostatnio zmieniany przez xyzaz : 07.07.2011 o godz. 22:49
xyzaz jest offline   Odpowiedz cytując ten post