Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.07.2011, 23:34   #3175
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Zdecydowanie, aż cztery kontakty do dwóch adminów.

Aha i oczekiwałem od Was: "no ładne, ładne"...
myślę, że ciemny lud to kupi

od wczoraj molestuję pewna Puławiankę, by mi przysłała na tapetę swoją cud-fotkę burzową,
bez efektu na razie

http://www.tvnmeteo.pl/informacje/po...u,826,3,0.html

Ostatnio zmieniany przez Zetoxa : 16.07.2011 o godz. 23:43
Zetoxa jest offline   Odpowiedz cytując ten post